05 December 2012

HAPPY BIRTHDAY TO YOU



Happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to you...

Hari ini 06/12/2012 bersamaan hari khamis dan tepat pukul 12.00am adalah hari jadi seseorang yang di sayangi walaupun dia tak lagi menyayangi diri ini. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat menyambut ulang tahun yang ke 22 untuk awak dan semoga di hujani dengan sejuta kebahagian

Erm...erm...nak cakap apa lagi ye...o ya semoga awak murah rezeki, semoga awak berjaya dalam hidup dan semoga awak temui kebenaran dalam hidup awak. Ha, dan juga semoga awak bahgia selalu. Sorry kalau selama ini saya banyak menyusahkan, marah tak tentu hala, tengking macam singa dan apa-apa la yang perkara buruk saya lakukan yang telah membuat awak sakit hati selama kita bersama, sebab melayan segala karenah saya tapi ingat la, saya hanya nak awak bahagia walau dalam apa jua keadaan. Yang paling penting semoga awak menghargai hidup yang ALLAH berikan ini, jangan sia-siakannya.

Juz nak wish HAPPY BIRTHDAY kat awak sebab saya tak mampu untuk celebrate dengan awak, lagi pun maklumlah saya bukan orang yang penting pun dalam hidup awak dan saya sedar saya hanya sekadar menumpang kasih bermanja seketika dan saya tak mampu untuk melafazkan, mesej, call atau apa-apa lah untuk wish birthday awak, takut awak rasa nak menyampah dengan kehadiran sesuatu yang tidak di undang. So, saya cuma dapat tulis kat blog je. Saya tak mengharap awak baca, sebab saya tahu awak takkan baca. Saya pun tak tahu kenapa saya buat kerja bodoh ni, tak kesah la awak.

Apa pun, saya tetap doakan semoga awak bahagia bersama orang-orang yang awak sayang dan orang-orang yang sayang awak. Semoga awak mendapat keberkatan dan petunjuk dalam hidup  awak, semoga awak diberikan iman yang teguh dan tetap, semoga awak panjang umur dan dijauhi daripada sakit, semoga awak murah rezeki, semoga awak menemukan kebahagian hidup. Rasanya takde kata lain yang boleh saya ucapkan, saya doakan semoga segala apa yang awak lakukan mendapat keberkatan dan kerehdaan dari ALLAH S.W.T..SELAMAT HARI LAHIR..

Sometime awak rasa awak jatuh, awak rasa awak teruk, tapi sebenarnya kejatuhan itulah yang membawa kepada kebangkitan . Because today is your birthday, so I wrote the best things only, dont you ever think yang bad things ok..!! .


My wish is for you to find the happiness you deserve, 
even if it's not with me
..^_^.. 
Kbai :) Assalammualaikum





JANGAN SHY-SHY CAT UNTUK MENGOMEN (^_^)v

Comments
0 Comments

0 Pengomen Terbaik:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda DI Sini







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
;