21 April 2012

Cuti Yang Bosan



Assalammualaikum dan salam sejahtera

Hari ini cuti aku macam tiada erti sebab asyik meniarap macam biawak jer pastu berhadapan dengan laptop sambil ditemani dengan milo panas dan Oat Krunch...huhu. Aktiviti yang aku lakukan hari nie 

Cuci Baju

Masak

Kemas Bilik

Dan edit video di windows movie maker untuk di upload ke you tube

Facebook dan twitter hanya di pandang sebelah mata jer hari nie, entahlah takde mood nak mencarut..hehe..nak jalan takde plak nak temankan, nak tengok movie takde plak cerita best, arrgghhh...hahaha....tetibe..ok la malas nak mencarut panjang2 secara kesimpulannya cutiku hari ini seakan tidak bererti...huhu...bye~~~


JANGAN SHY-SHY CAT UNTUK MENGOMEN (^_^)v

Comments
0 Comments

0 Pengomen Terbaik:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda DI Sini







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
;